У Дубні двоє чоловіків пограбували пенсіонера

17.02.2021 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Двоє чоловіків пограбували місцевого 83-річного чоловіка, коли той у банкоматі супермаркету зняв  грошові кошти і з продуктами харчування повертався додому. 

За скоєне двом раніше судимим зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, 31 січня у місті Дубно на вулиці Забрами двоє чоловіків пограбували місцевого 83-річного чоловіка, коли той у банкоматі супермаркету зняв  грошові кошти і з продуктами харчування повертався додому. 
Нападники ззаду штовхнули пенсіонера, від чого той упав. Зловмисники відібрали у потерпілого 1300 гривень і паспорт із кишені куртки та почали втікати.

Затримати грабіжників допомогли небайдужі чоловіки, які проїжджали повз автівкою. 

46-ти та 53-річних жителів Дубна затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, слідчі повідомили їм про підозру, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком 60 діб без права внесення застави.

Крім того, як з’ясували поліцейські, підозрювані вже потрапляли у поле зору правоохоронців. Старший відбував покарання за вчинене умисного вбивства знайомого, за що відсидів 10 років колонії, а молодший — за майнові злочини.

46-річний свою вину у скоєнні злочину визнає, а інший співучасник – ні. 

Втім, поліцейські Дубенського районного відділення поліції зібрали достатньо доказів у справі та скерували кримінальне провадження до суду із обвинувальним актом.

За скоєне обвинуваченим загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews