Рівненські правоохоронці швидко розшукали юначку

Мати звернулася до працівників поліції по допомогу, бо не знала, де знаходиться її донька. Як з'ясувалося пізніше, 16-річна мешканка села Завизів поїхала гуляти в обласний центр.

Кілька годин знадобилося ювенальним поліцейським Рівненського районного управління, щоб встановити місцезнаходження та повернути додому 16-річну мешканку села Завизів. Жодних протиправних дій відносно дівчини не вчинялося. 

Повідомлення про зникнення доньки надійшло до відділення поліції №3 (м. Острог) учора, 21 березня, близько 20 години від матері. Особовий склад поліцейських Рівненського районного управління було орієнтовано на її пошуки.

У результаті проведених розшукових заходів ювенальні поліцейські встановили, що дівчина разом із друзями може перебувати в обласному центрі. Саме на одній із вулиць Рівного у компанії товаришів її і знайшли.

Правоохоронці повернули неповнолітню за місцем проживання та, аби уникнути подібних інцидентів у майбутньому, провели з нею та її батьками профілактичну бесіду. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області