На базі центру історико-культурних ініціатив «Хата читальня» відбулася «Теренова гра» (ФОТО)

25.05.2021 08:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На базі центру історико-культурних ініціатив "Хата читальня" відбувся військово-патріотичний квест "Теренова гра", в якій взяли участь учні 5-Б класу Березнівський ліцей імені Миколи Буховича.

«Теренова гра» проходила у іванівському лісі по місцях колись легендарної гри «Заграва».

Військово-патріотичний квест ставив перед учасниками обох команд «упівців» і «червоних» однакові завдання але маршрути проходження були різними та команди самостійно вибирали тактику і стратегію виконання партизанських завдань. Завдання полягали в основах орієнтування в лісі користуючись картою і компасом, за допомогою яких потрібно було розшукати захований грипс з підказкою місця знаходження своєї вчительки. За вказаним азимутом відшукати в лісі вчительку з бутербродами і трішки «повоювати» за вчительку. Під час сутички потрібно було зірвати пагони з учасників команди противника. Після «бою», підкріпившись бутербродами, команди знову вирушили далі по своєму маршруту.

Останнім завданням було відшукати заховані кулемети біля яких були фляги з водою. Відшукавши їх учасники швидко занесли кулемети до «Хати читальні» та встановили на позиції. Швидко провели підсумки гри та підрахували бали, відмітили всіх учасників адже під час квесту кожен мав змогу проявити себе.

Весело пройшов відпочинок біля «Хати читальні». Діти фотографувались у повстанських одностроях та антуражних фотозонах світлиці, грались і позували з козами які паслись зовсім поруч. Смакували кулішем який приготували на вогні батьки учасників.

«Теренова гра» залишила для її учасників яскраві і незабутні враження де кожен відчув себе партизаном. Цікава та насичена програма залишила свій добрий відбиток у пам'яті та серці дітей.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews