«Рівнеазот» за втручання прокуратури має сплатити понад 4,4 млн грн боргу

09.06.2021 14:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Господарський суд Рівненської області задоволив позов Рівенської обласної прокуратури в інтересах держави в особі ГУ ДСНС в області та розірвав  договір «Про організацію підрозділу ДСНС України на об’єктах ПрАТ «Рівнеазот», а також зобов’язав хімічне підприємство сплатити понад 4,4 млн гривень заборгованості перед рятувальниками.

Так, прокурорами встановлено, що ще у 2016 роц/ між Управлінням ДСНС в області та «Рівнеазотом» укладено договір про організацію підрозділу ДСНС України на об`єктах ПрАТ. На виконання умов договору рятувальники надавали послуги з пожежної та техногенної охорони об`єктів підприємства, втім «Рівнеазот» не підписував акти виконаних робіт та за них не розраховувався. А у липні 2018 року на підприємстві взагалі заблокували перепустки особового складу підрозділу, чим унеможливили подальше виконання умов договору.

Таким чином виникла заборгованість у понад 4,4 млн грн, що і стало підставою для звернення обласної прокуратури до суду.

Після набрання рішенням законної сили прокуратура контролюватиме його виконання.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews