На Рівненщині поліцейські виявили майже 4 тисячі правопорушень

30.07.2021 16:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

«Безпечні автомобільні дороги»: на Рівненщині поліцейські виявили майже 4 тисячі правопорушень.

Щодоби для нагляду за безпекою дорожнього руху на автошляхах Рівненської області залучаються майже 500 екіпажів із числа груп реагування патрульної поліції ГУНП в Рівненській області та працівників патрульної поліції ДПП НПУ.

Нагадаємо, із 20 липня на території області розпочався комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги». Мета заходів — зниження аварійності, запобігання загибелі та травмуванню людей на вулично-дорожній мережі.

«На час профілактичних заходів було збільшено кількість екіпажів поліції для нагляду та оперативного реагування на порушення правил дорожнього руху, — зазначив інспектор відділу організації груп реагування Управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області Євген Корчак. — Так, працівники поліції зафіксували 3880 порушень правил дорожнього руху, з яких 110 — за фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння». 

Крім того, на території області працівники поліції виявили 1270 фактів перевищення водіями швидкості руху, що є основною причиною дорожньо-транспортних пригод, в яких травмуються чи гинуть люди.

Як додав Євген Корчак, також найбільше адмінпостанов винесено за фактом керування транспортних засобів без відповідних документів — 497.

Поліцейські звертаються до усіх громадян дотримуватися правил дорожнього руху, наголосити про них дітям й бути обачними. 

Профілактичні заходи триватимуть до 30 серпня. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews