Скільки триватиме опалювальний сезон та як працюють комунальники, розповів міський голова Рівного

31.03.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Як повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк, опалювальний сезон у Рівненській громаді триватиме щонайменше до 15 квітня. Все залежатиме від температури. Якщо упродовж трьох діб середня добова температура сягатиме восьми градусів тепла, тоді будуть розглядати можливість завчасного завершення опалювального сезону.

На початку квітня планується запуск асфальтного заводу. Тоді ж комунальні служби розпочнуть ямковий ремонт доріг. Важливо, щоб це також дозволила погода. МіськШЕУ до цього готове й переходить на весняний режим роботи.

Комунальники також працюватимуть над знесенням незаконно встановлених або тих, які не входять до плану міста, “фортифікаційних” споруд - блокпостів. Це дозволить відновити повноцінну роботу транспорту, щоб люди могли доїжджати на роботу.

Працівники КП «Трест зеленого господарства» працюють над обрізанням гілок дерев, згрібанням сміття та гілля у мікрорайоні Ювілейний (парк «Хімік» та сквер «Ювілейний»), у парку «Просвіти» та парку поблизу Текстильника; на вулиці Петра Могили, вул.Олексинській, 56 до вул.Джерельної та вул.Соборної.

Трестівці також згрібають листя з газонів (вул.Литовська, вул.Кн.Володимира (частково), вул.Грушевського, вул.Богоявленська, вул.Гагаріна, вул.Київська, вул.Данила Галицького, вул.Соборна (частково), вул.Кн.Ольги, вул.Коцюбинської, парк «Лебединка» та парк «Автомобілістів» (частково); підмітають доріжки у парках та скверах; здійснюють санітарну очистку газонів від випадкового сміття тощо.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews