Рівненських медиків навчали стресостійкості

30.09.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
27 та 28 вересня 2022 р. в КНП "ЦПМСД "Ювілейний" Рівненської міської ради відбулися навчальні групові заняття психолога з медичними працівниками закладів охорони здоров’я м. Рівне.
 
У рамках Грантового проекту «Підтримка забезпечення соціально-психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від війни росії проти України» від Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», в якому активно працює Центр ПМСД «Ювілейний», майже 4 місяці медичні працівники закладу мають чудову унікальну можливість отримувати індивідуальні консультації практикуючого психолога та навчатися роботі з пацієнтами під час групових занять.
 
Оксана Грицюта, психолог, кандидат педагогічних наук, навчальний психотерапевт по травмі війни, в ці дні ділилася з лікарями та медсестрами медичних закладів міста досвідом та такими необхідними в як в роботі, так і в житті знаннями з психологічної допомоги людям у стані стресу:
- як розуміти людей та спілкуватися з ними;
- як різні типи особистості реагують в конфліктах та як реагувати самому;
- як стресові ситуації діють на людину і яким чином можна їй допомогти;
- як активізувати внутрішні ресурси та турбуватися про себе;
- превентивні міри психо-емоційного вигорання.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews