Усі громади Рівненщини долучилися до формування оборонного бюджету

02.03.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

52 тергромади виділили кошти для зміцнення кордону та кругової оборони населених пунктів області. Така взаємодопомога між громадами працює. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль під час засідання комітету ВРУ, яке відбувалося на Рівненщині. Тема заходу - оптимізація адміністративно-територіального устрою.

Важливо, щоб взаємодія громад продовжувалася і на рівні міжбюджетних трансфертів, прокоментував очільник області. Наприклад, це оплата за надані послуги в районних лікарнях. Коли в одному населеному пункті користуються медичним сервісом люди з інших громад.

«Наголосив головам громад, що важливо тримати економічний фронт та не допускати зниження ПДФО. Ми залишаємося тиловим регіоном і щодня повинні продовжувати працювати на перемогу», - резюмував Віталій Коваль. - Сьогодні відбувається цікавий, конструктивний і головне відкритий діалог. Приємно, що народні депутати з Рівненщини організували такий майданчик для спілкування в нашій області. Важливо реагувати на нові виклики та зміни швидко».

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews