Художниця та викладачка Інга Буянова презентувала у Рівному виставку картин (фото, відео)

01.09.2023 21:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному презентували персональну виставку робіт художниці та викладачки Інги Буянової.

null
 

Мисткиня працює у галузі станкового живопису та декоративно-ужиткового мистецтва, а також навчає дітей мистецтвознавства, живопису, рисунку та композиції у Рівненській художній школі ім. А. І. Мартиненка, з якої колись розпочала свій мистецький шлях.

null

 

null
 

 

null
 

Стати художницею Інга Буянова хотіла з дитинства, батьки підтримували доньку в її бажанні. До речі, виставку мисткиня організувала як подарунок батькові до його ювілею та з нагоди свого власного ювілейного року.

 

null

 

У мистецькому становленні значну роль зіграла також дружба батьків мисткині з родиною художника Анатолія Іваненка - було в кого вчитися та з кого брати приклад.

null
 

 

null
 

 

null
 

В експозиції представлені роботи різних років – від шкільних, навчальних, до нещодавно створених полотен. Картини виконані в техніках олійного та акрилового живопису. Серед представлених творів мистецтва переважають квіткові композиції та натюрморти.

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 


Привітати художницю прийшли її колеги, друзі, близькі люди, поціновувачі творчості, а також учні – теперішні та колишні випускники художньої школи.

Виставка Інги Буянової триватиме до кінця вересня, бажаючі можуть подивитися й придбати картини та поспілкуватися з авторкою.

 
null
 

 

null
 

Фото зі сторінки Інги Буянової у Фейсбук

Відео: RIVNE LIVE

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews