Він працює, ви - відпочиваєте: у чому переваги робота-пилососа

12.09.2023 08:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У сучасної жінки все менше часу залишається на хатні справи. А так хочеться, щоб і на роботі все зробити, і щоб вдома було чисто та охайно. Для цього є прекрасний помічник — робот-пилосос. Одну з найкращих моделей ви можете знайти тут https://comfy.ua/robot-pylesos-mojuschij-roborock-s8-pro-ultra-white.html, він стане незамінним «другом»у ваших хатніх справах. У той час, як ви працюєте на роботі, робот прибирає в оселі. А керувати та визначати маршрут прибирання можна зі звичайного смартфону. Власне, ви в такий спосіб будете не лише запускати робота-пилососа, а і можете отримувати повідомлення, наприклад, у якій із кімнат він зараз працює, чи не має на його шляху перешкод. Якщо пилосос використав увесь запас води, то ви теж про це дізнається.

null

Отже, купуючи робот-пилосос ви дістаєте вагомі переваги:

Він працює автономно. Кожна модель оснащена спеціальними датчиками, які виявляють бруд і дозволяють уникати перешкод — таких як стіни або меблі — завдяки цьому пилосос розумно пересувається оселею.

Зручний графік роботи. Ви самі програмуєте час роботи робота-пилососа. Завдяки цьому пилосос увімкнеться автоматично та почне прибирати квартиру за заздалегідь встановленим графіком. Багато роботів-пилососів мають функцію Wi-Fi й ними можна керувати за допомогою смартфона дистанційно.

Має окремий зарядний пристрій. Док-станцію можна назвати окремим зарядним пристроєм — коли батарея розрядиться, робот-пилосос повернеться до неї, щоб її підзарядити. Перед першим використанням не забудьте під’єднати пилосос до станції. Завдяки цьому робот зможе без проблем повернутися до нього. Док-станція — єдиний елемент роботизованого пилососа, який вимагає підключення до електромережі.

Він енергоощадний. Порівнюючи з традиційними моделями пилососів, автоматичні пилососи споживають набагато менше електроенергії. Працюють від батарейок, тому споживають електроенергію лише під час зарядки в док-станції.

Має невеликі габарити. Роботи-пилососи мають компактні розміри та малу вагу, тому їх легко переносити з одного місця на інше. Відтак ви не матимете проблеми, коли треба перенести робота з одного поверху на інший.

Інвестуючи у якісну техніку, ви в такий спосіб економите свій час, який би використали на прибирання. Коли ваш робот-пилосос працює, ви в той час — відпочиваєте. Хіба не чудово?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews