«Сильні України»: в Рівному більше сотні ветеранів з'ясовували хто могутніший (ФОТО)

25.09.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Рівне зібрало рекордну кількість учасників фінальних змагань ветеранів. Загалом 130 чоловіків та жінок із травмами та діючих військовослужбовців.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль разом із головою облради Андрієм Караушем та всеукраїнською федерацією стронгменів відкрили спортивний захід.

«Вітаю учасників фінальних змагань. Своїм прикладом ви надихаєте. Адже здорові та емоційно сильні люди - це те, що зараз потрібно Україні. А велика Перемога складається із маленьких, в тому числі і у спорті», - звернувся до учасників змагань Віталій Коваль.

Учасники демонстрували свої досягнення в таких видах, як жим лежачи, веслування на тренажері, швидкість на аеробайку. Крім того, пройдуть показові виступи професійних стронгменів.

Нагадаємо, «Сильні України» – це перші всеукраїнські спортивні змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів та чинних військовослужбовців, які отримали травми та поранення під час участі в бойових діях на території України.

Захід організувала Федерація стронгмену України та її почесний президент, народний депутат Василь Вірастюк за підтримки Рівненської обласної військової адміністрації та Рівненської обласної ради. Головний суддя змагань – Василь Вірастюк.

Змагання проходили біля ТРЦ «Екватор».

На зображенні може бути: 5 людей та текстНа зображенні може бути: 1 особа, динамік, телевізор та текстНа зображенні може бути: 8 людей та текст

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews