На Хмельницькій АЕС відзначили призерів конкурсів серед молодих фахівців

11.10.2023 10:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У підрозділах ХАЕС завершилися конкурси професійної майстерності серед працівників віком до 35 років. Визначено переможців та призерів за різними напрямами.

Свою майстерність продемонстрували дозиметристи, електрозварники ручного зварювання, слюсарі з ремонту реакторно-турбінного устаткування, електромонтери з обслуговування електроустаткування електростанцій, машиністи крана, лаборанти хімічного аналізу, водії легкового автомобіля, машиністи-обхідники турбінного устаткування.

Переможці представлятимуть підприємство на галузевому конкурсі профмайстерності, який відбудеться на Рівненській АЕС.

Протягом тижня свої доповіді представили працівники різних підрозділів. Переможців конкурсу наукових доповідей визначили за двома напрямами: виробничим та соціально-профспілковим. Найбільше балів здобули роботи Владислава Дем’янюка «Впровадження адитивних технологій під час ремонту на майданчиках АЕС» та Ірини Вагнер «Корпоративне пенсійне накопичення. Недержавний пенсійний фонд».

Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра привітав учасників, наставників і членів комісій та побажав конкурсантам продовжувати розвиватися, заохочувати колег своїм прикладом й покращувати виробничий процес.

З року в рік молоді, ініціативні, талановиті працівники галузі мають можливість проявити себе та обмінятися досвідом. Заступник голови ППО ХАЕС Віталій Пятковський нагадав конкурсантам, що конкурс був започаткований молоддю Хмельницької АЕС багато років тому. Його учасники нині обіймають керівні посади у різних підрозділах ХАЕС. Прагнення удосконалюватися, дізнаватися про новітні розробки, сучасні методи управління та втілювати їх у життя заохочується у колективі атомників.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews