Родзинка свята – музика

13.10.2023 08:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Свято без музики, як шампанське без бульбашок – начебто смачно, а чогось важливого не вистачає. Жива музика наголошує на урочистості моменту, відображає характер свята, створює потрібну атмосферу. Вона демонструє гарний смак організаторів заходу, їхнього достатку та уважного ставлення до запрошених. На сервісі Egolist https://egolist.ua/muzikanti можна знайти різні музичні колективи на будь-який смак.

Пошук музичного гурту

Характер заходу визначає багато аспектів його організації, зокрема музичний стиль. Залежно від масштабу свята та його сценарію, можна вибрати урочисту чи романтичну класику, сучасну молодіжну естраду чи джаз. Стане музика просто тлом для гарного настрою чи буде центром святкової програми, визначає те, який саме колектив запрошувати.

Вибір музичного напряму залежить від мети, заради якої запрошують музикантів

  1. Музика на святі має відповідати характеру урочистостей. Романтику весілля підкреслить музика у виконанні саксофону, скрипки чи струнного колективу, на ювілеї душевно звучатимуть акордеон, баян, фолькгурт чи джаз.
  2. Інтерактивна програма заходу завжди охоплює співробітництво пари з ведучого та діджея. Ведучий керує розважальною програмою, а діджей супроводжує його дії музикою, допомагає у проведенні інтерактивних заходів та веде дискотеку.
  3. На корпоративах цілком доречно вийти за звичні рамки та замовити виступ екзотичних музикантів та шоу.

Має значення й те, яке саме виконання є бажання почути на святі: чоловічі, жіночі, змішані колективи.

На що звернути увагу

Якщо ви вже визначилися з тим, що саме хочете почути на своїй урочистості, то залишається лише вибрати відповідний музичний гурт. Для початку потрібно визначитися з бюджетом та орендою музичного обладнання й освітлювальних пристроїв. Потім варто ознайомитися з репертуаром, подивитися костюми, уявити, наскільки гармонійно колектив впишеться в загальну картину свята. Має значення наявність портфоліо, рекомендацій та досвіду роботи. Відеозаписи минулих виступів артистів покажуть наявність таланту та професіоналізм.

Правильно обраний музичний супровід свята пожвавить захід, розважить та приємно розслабить гостей, налаштує їх на потрібну хвилю. Платформа Egolist допоможе знайти талановитих виконавців, які зроблять все, щоб ваше свято було цікавим, веселим та незабутнім.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews