Рівнянка отримала «Золоте серце» від Президента України

06.12.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Указом Президента України Володимира Зеленського нагородою  «Золоте серце» відзначено 36 людей. Серед них – волонтерка з Рівного, співголова благодійної організації «Благодійний фонд Україна для героїв» Олександра Коваленко.

Волонтерський рух «Ukraine for Heroes» започаткований у лютому минулого року. Благодійна допомога організовується у партнерстві із Центральною міською лікарнею м. Рівне.

Фонд має довіру міжнародних благодійних організацій, українських громадських організацій та органів державної влади.

Проєкти Фонду вже підтримали Американський фонд CORE, співзасновником якого є відомий актор Шон Пенн; глобальна ініціатива GIFT, яка працює в 17 країнах; працівники лісгоспів Рівненщини; місцеві виробники Kronospan, «Морган Феніче», «Віліс», «Скиба», «Гощанські ковбаси» та інші; благодійні фонди та волонтерські організації з Польщі, Німеччини, Іспанії, Франції.

Нагадаємо, державна нагорода України «Золоте серце» була заснована Указом Президента України Володимира Зеленського 5 грудня 2022 року за вагомий внесок волонтерів у надання допомоги, здійснення заходів із забезпечення оборони держави та захисту безпеки населення у зв'язку з воєнною агресією рф.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews