В одному з госпіталів у Рівненській області для військових викладають курси IT

07.06.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Благодійний освітній проєкт xWarriors Academy діє у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни. Так, захисники, які проходять реабілітацію, мають можливість вивчати IT та англійську. Перші 4 слухачі вже завершили курс навчання.

Про це повідомив начальник РівнеОВА Олександр Коваль, який побував на одному із занять програми.

- Дуже важливо, коли подібні ідеї йдуть знизу. Дякую Олександру Стасюку за цю ініціативу. Наше завдання – максимально підтримати її, розвинути та масштабувати на всю країну, - сказав очільник ОВА.

Тож головна мета проєкту полягає в реінтеграції українських ветеранів. В тому числі, шляхом реалізації їх у перспективній сфері IT.

- xWarriors Academy - це ще один крок для розвитку нашого госпіталю та для утвердження Рівненщини, як реабілітаційного хабу держави, - підсумував Олександр Коваль.

Фото з зустрічі керівництва Рівненської ОДА з ініціаторами та учасниками проєктуФото з зустрічі керівництва Рівненської ОДА з ініціаторами та учасниками проєктуФото з зустрічі керівництва Рівненської ОДА з ініціаторами та учасниками проєктуФото з зустрічі керівництва Рівненської ОДА з ініціаторами та учасниками проєкту

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews