Місто атомників готується до референдуму: Вараш чи Кузнецовськ?

28.11.2016 12:06   Джерело: Північ інфо
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


Проект рішення щодо проведення міського референдуму 29 січня 2017 року вже оприлюднили на офіційному сайті Варашської міської ради. Хоча її керівники вперто називають її Кузнецовською, пише «Північ-інфо». Після перейменування міста атомників з’явилося багато незадоволених мешканців.

 

Влітку провели мітингу, зібрали 1500 підписів мешканців міста і тепер хочуть, щоб їх почули у Києві.

«Кузнецовська міська рада вирішила провести міський консультативний референдум щодо обговорення назви міста 29 січня 2017 року з 08-00 до 20-00 у великій залі міської ради, за адресою: майдан Незалежності,1»,

– йдеться у проекті рішення.

Для цього планують скласти кошторис та включити витрати на його проведення у видаткову частину бюджету міста на 2017 рік. До початку референдуму також планують завершити друк бюлетенів. За голосуванням на міському консультативному референдумі планують організувати відеонагляд та онлайн трансляцію, а в якості спостерігачів та членів лічильної комісії – залучити представників бізнесу, політичних партій, релігійних та громадських організацій, депутатів міської ради тощо, інформує міська рада.

 

«Робоча група «Запитай у мене» все ж таки добилась того, що Статут міста був переглянутий та в нього були включені статті щодо проведення громадських слухань та консультативного референдуму. Рішення було прийнято міськими депутатами. Тепер ми зможемо розпочати підготовку до проведення загальноміського консультативного референдуму»,

– зазначають представники робочої групи «Запитай у мене».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Північ інфо