У Рівному битимуться за чемпіонські пояси з тайського боксу та К-1

19.08.2016 18:10   Джерело: ВСЕ про СПОРТ
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


Сьогодні, 19 серпня у приміщення бійцівського клубу "Праджат" відбулось зважування та прес-конференція перед завтрішнім турніром "Праджат-PLECHO 2016". Всього на ринг вийде 22 спортсмени, які боротимуться за чемпіонські пояси, які з часом і захищатимуть. Серед спортсменів змагатимуться і дівчата. Титульний поєдинок за кубок проведуть Вікторія Кокошко та Людмила Пилипчак.

Організатори кажуть, що такого ще в Рівному не було.

- Ми обіцяли ще в минулому році, що проведемо турнір більш масштабний. Обіцянку виконали. - каже співорганізатор турніру Олексій Твердохліб. - Турнір "Праджат-PLECHO 2016" - це результат копіткої та багатомісячної роботи. Ви побачите достойні поєдинки, ви побачите достойних спортсменів. Такого ще ні Рівне ні Рівненська область не бачили.

Учасників змагань промоутерська компанія "PLECHO" селекціонувала впродовж року. Відбирали кращих спортсменів за підсумками усіх чемпіонатів 2016 року.
Змагатимуться бійці-юніори у вазі 57 та 60 кг. Ще за три пояси боротимуться дорослі спортсмени у 65кг, 71 кг та 85 кг.

  • Для нас це не перший турнір. - каже очільник "PLECHO" Руслан Коваленко. - Ми подібні змагання організовували вже по всій Україні. Дуже приємно, що знайшлися люди які підтримують спорті в Рівному. Четвірки бійців дуже цікаві. Спортсмени-юніори - це наше майбутнє. Титуловані бійці теж погодились змагатися, оскільки бути володарем чемпіонського поясу дуже престижно.

Юніори битимуться по 3 раунди по 2 хвилини. Дорослі битимуться вже по схемі 3 райнди по 3 хвилини.
Основна ціль змагань це популяризація спорту та здорового способу життя.

Стартує турнір завтра, 20 серпня о 16.00 у центрі міста біля торгового центру "Злата Плаза".

Окрім цього всі бажаючі зможуть переглянути "Праджат-PLECHO 2016" в прямому ефірі на телеканалі "РІвне 1".

Окремо організатори висловлюють щиру подяку всім спонсорам та меценатам, які підтримали проведення даного турніру у Рівному.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ про СПОРТ