Степан Ромашкін

Степан Ромашкін

журналіст, кореспондент, оглядач, RvNews

Відповідальність ректора-хабарника має бути максимально жорстка, - Наливайченко (відео)

29.08.2016 11:09   Джерело: RvNews
Автор : Степан Ромашкін

Потрібна повна переатестація керівництва Міністерства освіти.

Державні установи на самій горі, по суті є комерційними годівницями і їх вилікувати щепленням не можливо. Про це в ефірі каналу 112 заявив лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко, коментуючи новину про ймовірний хабар, який взяв ректор одного з ВИШів Києва.

«Одного зарештували – прийшов інший. Не вирішується суть питання. Має бути рішучий підхід: повна переатестація відомства. Якщо у міністерстві на горі хабарництво, то все відомство - гниле», - заявив політик.

запропонував  набратися мужності та замінити не просто керівництво українських ВИШів, а й  провести повну переатестацію людей, які займають ключові посади в Міністерстві освіти. Дати можливість молоді зайняти через конкурси керівні посади.

«Відповідальність Харченка має бути максимально жорстка. Попередній ректор був затриманий за те саме, - також за хабар. Потрібна повна переатестація керівництва освіти. Якщо ми дійсно прагнемо, а не просто декларуємо європейські цінності», - підкреслив Валентин Наливайченко.

Відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=qrWcWStNGAk

Нагадаємо, на великому хабарі (170 тисяч євро) 26го серпня затримали в.о. ректора Національного авіаційного університету (НАУ) Володимира Харченка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews