Проект «Обдароване дитинство» стартував у Рівненському краєзнавчому музеї

27.05.2017 10:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Галина Данильчук

В музеї створена яскрава виставка, яка розповідає про творчі здобутки талановитих дітей Рівного, які досягли успіхів і перемог у різноманітних галузях знань, у творчості й спорті.

В експозиції представлені матеріали 63 учасників (включаючи як окремих дітей, так і дитячі колективи). Виставка присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

У проекті беруть участь переможці різноманітних конкурсів краси (Євангеліна Шмід – «Перлинки Рівного»), учасники популярних телевізійних шоу (Назар Власюк, Анна Римчук), виконавиця головної ролі вистави Рівненського академічного музично-драматичного театру «Полліанна» Ольга Боровець, відомі спортсмени Рівного та багато інших.

На виставці представлені цікаві роботи вихованців Рівненського міського центру творчості учнівської молоді та Рівненської дитячої художньої школи імені Анатолія Мартиненка.

Рівненське управління освіти, школи, керівники творчих колективів активно підтримали ініціативу музейників, а результатом такої співпраці стала цікава виставка і презентовані глядачам виступи самих юних рівненських зірочок.null "Перлинка" Рівного Євангеліна Шмід. Фото Зої Заболотної

null

Керівник проекту Інна Мельник. Фото Зої Заболотної
 
 
 
null

 
null

 
null

 
 
Виставка "Обдароване дитинство". Фото Галини Данильчук

 





Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews