Рівненські рятувальники вибороли перемогу на міжнародному турнірі з міні-футболу (Фото)

19.09.2017 11:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному відбувся ІІ-й міжнародний турнір з міні-футболу «Спорт зближує серця». Змагання були розділені між 4 дитячими та 6 дорослими командами.

Старшу групу представляли збірні команди рятувальників обласного управління ДСНС «Рівне-112», патрульних поліцейських, просвітницького центру ім. Томаша Сосновського, гуманітарної гімназії, ПАТ "Рівнегаз" та міста Казімєжа Дольного Республіки Польща.

Під час турніру на майданчику точилась напружена цікава боротьба, яка викликала багато яскравих емоцій у численних вболівальників.

Впродовж групового етапу рятувальники-футболісти продемонстрували високий рівень майстерності, зіграність та жагу до перемоги, завдяки чому переграли всіх своїх суперників. В другій групі найсильнішими стали патрульні поліцейські Рівного. Отже, саме ці команди зійшлися у вирішальному матчі турніру, який завершився з рахунком 3:0 на користь співробітників Служби порятунку.

«Дуже приємно, що наша команда вже вдруге перемагає на цьому турнірі, - поділився враженнями після гри заступник начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області Ігор Михальчук. – Хоча всі команди були гарно підготовленими й протистояти кожній із них було досить важко, проте завдяки бажанню та набутій на постійних тренуваннях майстерності, нам таки вдалося здобути цей спортивний приз».

До речі, воротаря команди рятувальників «Рівне-112» Дениса Пашкевича визнали найкращим гравцем турніру.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото зГУ ДСНС України в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews