9-річна рівнянка Дар'я Бугайчук стала лауреаткою на співочому «Вернісажі» (Фото)

22.09.2017 22:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З 13 по 16 вересня у місті Нетішин Хмельницької області відбувся другий Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест».

На конкурс приїхало більше сотні юних виконавців та колективізації із 16 областей України, а також з Молдови, Литви, Грузії, Білорусі та Латвії.

Професійне міжнародне журі високо оцінило виступ 9-річної рівнянки Дар`ї Бугайчук. Вона стала лауреаткою І премії у своїй віковій категорії. Переможниця була нагороджена грамотою, кубком та грошовою премією.

Як зазначає мама талановитої співачки, у конкурсі брало участь близько 200 дітей. Торік у цих змаганнях Дар`я посіла третє місце.

«Я займають співом з 5-ти років. У 8 років я пішла у приватну школу і вже рік займаюсь професійно. Цього року я пройшла на ще один конкурс – “Голос. Діти”. Але не встигла виступити, бо вже тоді закінчились місця у командах тренерів,» – ділиться маленька переможниця з журналістами.

Незабаром 9-річна Дар`я виступатиме на конкурсі дитячої творчості «Яскраві діти України».

За матеріалами «ЧаРівне.інфо»

null
Фото: ЧаРівне.інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews