На Володимиреччині погнили електроопори

23.09.2017 16:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У нас звикли бачити проблему та її вирішувати тоді, коли вже сталася біда. Та все ж краще біді запобігти, як потім гасити пожежі й рахувати людські втрати.

Тому мешканці північних районів Рівненщини поскаржилися чиновникам на те, що опори електропередач на території Озерецької та Собіщицької сільрад, що на Володимиреччині погнили й от-от зваляться. Про цю проблему повідомляє Північ-інфо.

null

Фото, надане мешканцями Озерецької сільради

«У нас є декілька хуторів: Вельхів, Дуб’є та Городок, де необхідно терміново замінити електроопори, бо вони практично згнили. Деякі електропроводи розміщені на… деревах. Але у відповідь на численні звернення до місцевого РЕМу багато років отримуємо одні лише обіцянки. Люди через низьку напругу (вона коливається від 130 до 180 вольт) домовилися по черзі користуватися у побуті електроприладами», – розповідає Озерецький сільський голова Олександр Федорук.

Водночас у Собіщицях є потреба в будівництві нової лінії електропередач на вулиці, де нині є 25 новобудов.

null

Фото, надане мешканцями Озерецької сільради

«Проте люди розповідають, що вже багато років вони без освітлення, бо за цю послугу необхідно заплатити близько 800 тисяч гривень. Хоча, за їхніми підрахунками, сума була би значно меншою, якби вони могли самі закуповувати необхідні матеріали», – розповідають у прес-службі Рівненської обласної ради.

null
null

В облраді планують зібрати інформацію щодо усіх проблемних питань у енергопостачанні населених пунктів Рівненщини. І вже на наступну сесію обласної ради заслухати представників ПАТ «Рівнеобленерго».

null

Фотографії надані мешканцями Озерецької сільради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews