У Рівненській міськраді оперативно засідали комісіїї з питань ТЕБ та НС

17.11.2017 10:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 16 листопада, у залі засідань  виконавчого комітету Рівненської міської ради відбулося оперативне засідання комісій з питань ТЕБ та НС.

null
Фото прес-служба міської ради

Розглядали декілька вагомих питань. Зокрема, порушили питання з організації роботи по проведенню профілактики та боротьби із сказом в м. Рівному; про здійснення контролю за проведенням балансоутримувачами багатоквартирних житлових будинків стану прочищення та ремонту димових та вентиляційних каналів; про укладання головами ОСББ договорів з ПАТ «Рівнегаз» і проведення обслуговування внутрішньо будинкових систем газопостачання; про стан організації протипожежного захисту на підприємствах, установах різних форм власності та затвердження графіку створення добровільних пожежних дружин, команд на наступний рік.

null
Фото прес-служба міської ради

Разом з тим, гостро стоїть питання щодо заходів забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя городян, усунення причин і умов виникнення та поширення інфекційних, масових неінфекційних захворювань, створення сприятливих умов життєдіяльності людини.
Комісією прийнято рішення щодо забезпечення виконання завдань з утримання ситуації з ТЕБ та НС  контрольованою і стабільною.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews