Вночі до Хомка приходили гості

17.01.2017 09:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Мешканці гуртожитку по вулиці Небесної Сотні, проблему яких знає вже чи не все місто, перед вівторковим засіданням рівненського міськвиконкому пройшлись по домівках членів виконкому, агітуючи їх не голосувати за визнання їх гуртожитку аварійним. Когось вдома застали і заручитись підтримкою, хтось двері не відчинив, інформують журналісти РТБ з посиланням на мешканців.

 

Останньою точкою став будинок мера Володимира Хомка. До пізніх гостей він вийшов. Розмова тривала орієнтовно 15 хвилин. Очільник Рівного запевнив, що, як би не розвивались події у вівторок, люди можуть спати спокійно і виселяти їх не збираються.

 

Зі слів людей, Володимир Хомко повідомив, що відселяти людей наразі просто нікуди, тож вони залишаться у своєму гуртожитку. А ще, як повідомили мешканці, мер зазначив, що уже шкодує, що свого часу замовив експертизу, яка визнала будівлю аварійною. Інша ж екпертиза, як переконують мешканці, будинок визнала не аварійним, а ветхим.

 

P.S. У цій історії багато чого незрозумілого для людей, які не живуть у будівлі. Якщо коротко: мешканці просто бояться опинитись на вулиці, адже гуртожиток належить до маневрового фонду і кімнати там неприватизовані. Приватизації заважає, власне, екпертиза про аварійність. 

 

Як розвиватиметься ця історія далі - стане зрозуміло уже у вівторок, 17 січня. О 14.30 збереться виконком, який і вирішуватиме долю гуртожитку. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews