Пенсіонери ОВС отримали зброю і вже несуть службу, - начальник Рівненського ГУНП про ситуацію в області

02.03.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


Від початку введення воєнного стану на території області поліцейські області працюють у режимі нон-стоп — 24/7.

На території області поліцейськ спільно з місцевою владою, теробороною, збройними силами продовжують роботу щодо облаштування блок-постів. Станом на 18:30 їх на території області більше 500. 

Блок-пост — це не пункт для перевірки документів. Тут ведеться контрдиверсійна робота та інші заходи, спрямовані на виявлення осіб, дії яких які можуть становити небезпеку для суверенітету та територіальної цілісності України. Попри створені незручності, відносьтесь до людей, які несуть там службу, із повагою.

Всі інженерні споруди і стратегічні об’єкти цілодобово охороняються поліцейськими та представниками тероборони. 

Щодня звертається усе більше людей, охочих допомогти у забезпеченні безпеки та правопорядку. Пенсіонери ОВС вже отримали зброю та нарівні із  поліцейськимии несуть службу.

Вперше за шість днів на території області не зареєстровано жодного грабежу, розбою чи тяжкого злочину. 

Суворо дотримуйтесь комендантської години. 

Дякую за активну громадянську позицію та щоденні звернення. Усіх підозрілих осіб, про яких повідомляють громадяни, перевіряємо та доставляємо співробітникам УСБУ для проведення перевірки.

Разом до перемоги! 

Пресслужба ГУНП Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews