На Рівненщині грабіжника затримали продавчині

29.11.2016 11:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

У магазин села Люхча вранці вчора, 27 листопада, зайшов покупець. Скориставшись відсутністю за прилавком продавця, забрав із каси гроші. Однак зловмисник не очікував, що йому не вдасться утікти з місця злочину.

 

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала за повідомленням, встановила, що у момент, коли дві працівниці торгового закладу допомагали іншому покупцеві вибирати посуд, зловмисник дістав із шухляди стола півтори тисячі гривень. Продавчині, запідозривши неладне, кинулися самотужки затримувати злодія, якому вдалося вирватися на вулицю і сісти в таксі. Однак жінкам разом із іншими покупцями вдалося витягнути крадія з авто і передати поліцейським.   

За фактом грабежу, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі розпочали досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України.

 

Зловмисником виявився 30-річний житель Сарн. Чоловік перебуває на обліку як споживач наркотиків і до того ж неодноразово мав проблеми із Законом. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews