«Слово «мусор» не менш красиве, ніж «полковник» - рівненський нардеп про позов поліцейського

17.01.2016 21:28   Джерело: erve.ua
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


Вчора, 15 січня, стало відомо, що  т.в.о начальника ГУНП в Рівненській області полковник поліції Сергій Максимов подаватиме в суд на народного депутата України Андрія Лозового, щоб захистити честь і гідність правоохоронців. Поліцейських надзвчайно обурили висловлювання нардепа в ефірі місцевого телеканалу. Та довго чекати на відповідь депутата-«радикала» не довелося. Вже через кілька годин, Андрій Лозовий на своїй Facebook-сторінці залишив величезний пост-відповідь, нібито, на прохання журналістів.
 
 
За словами полковника поліції Сергія Максимова, нардеп облив його та всіх підлеглих брудом, тому він просто зобов'язаний відстоювати свою честь, гідність та ділову репутацію в суді. До того ж відповідальність за образи, за словами поліцейського, нестимуть і ті, хто поширював інформацію, яка його зганьбила. 
 
«Представники ЗМІ, на жаль, не завжди бажають перевірити зміст отриманої інформації, викладаючи її, як є. Я не можу залишитися осторонь та не відреагувати на подібні голослівні заяви та обливання брудом мене, моїх підлеглих та усю поліцію Рівненщини загалом із боку народного депутата,» - заявив полковник поліції Сергій Максимов.
 
Натомість, Андрій Лозовий, цитуємо: «виключно на прохання рівненських журналістів», вирішив відповісти у соцмережі на заяви головного поліцейського Рівненщини.
 
«Слово «жопа» не менш красиве слово, ніж слово «генерал». Все залежить від доцільності вжитку,» - писав Бодуен де Куртене. Слово «мусор» не менш красиве слово, ніж слово «полковник». І точно доцільніше у даному випадку» - записав нардеп.
 
За його словами, пан Максимов сам шкодуватиме про цей позов. Мовляв, судова тяганина тільки приверне увагу громадськості до злочинів місцевої поліції. А ідею т.в.о. начальника поліції Рівненщини судитися із журналістами, які випустили в ефір ці матеріали, називає безглуздою. Мовляв, так поліцейський відкрито чинить тиск на журналістів і свободу слова як явище.
 
«За слова має відповідати той, хто їх сказав чи написав, а не журналісти... Він вважає це нормальним! Тому, що мусор», - додає на останок Лозовий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: erve.ua