Мешканцям Рівненщини пропонують «Квартиру під охорону»

19.09.2017 16:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Управління поліції охорони в Рівненській області пропонує рівнянам скористатися послугами поліції охорони та встановити якісну охоронну систему.

За інформацією Управління поліції охорони, випадки квартирних крадіжок частішають з кожним днем, а злодії знаходять нові способи грабежу. Броньовані вхідні двері наразі не є гарантією безпеки для збереження майна та життя мешканців.

-Встановлена якісна охоронна система –це принаймні 99% захисту власності від злочинних посягань, - зауважує начальник поліції охорони Рівненщини полковник поліції Олександр Гаврилюк.- Не секрет, що висока якість – це не дешева ціна. Розуміючи це, ми намагаємося створювати належні фінансові умови для мешканців Рівненщини. Тому ми проводимо акцію та закликаємо скористатися знижками на наші послуги.

Пропонуємо усім рівнянам і мешканям області скористатися послугами встановлення системи охоронної сигналізації у своєму домі, отримавши знижку 50% на монтажні роботи. Не пропустіть акційний вересневий час і зверніться до Управління поліції охорони в Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. Степана Бандери, 58, або вул. Київська, 4.

Детальніше про акцію ви можете дізнатись за телефонами: 0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар, 0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф, 0-990-502-220 – для абонентів оператора МТС. Дзвінки здійснюються згідно тарифу оператора. Номер «гарячої» лінії ДСО – 0-800-502-220 (безкоштовно). А також на сайті поліції охорони www.guard.np.gov.ua.

За матеріалами Управління поліції охорони в Рівненській області


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews