Рівняни підписують петицію про заборону пересувних цирків та звіринців

11.10.2017 22:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На сайті міської ради виставлена петиція для збору підписів про заборону на територiї міста пересувних звiринцiв та цирків. Про це повідомляє Крапка.rv

Авторкою ініціативи є рівнянка Юлія Горбань. Вона зазначає, що згiдно закону України “Про захист тварин вiд жорстокого поводження” забороняється використання тварини у кориді, створення та  діяльність пересувних звіринців, пересувних зоопарків та пересувних виставок диких тварин, а також діяльність дельфінаріїв, де немає природної морської води.

– Громадa мiста приголомшенa нeлюдськими умовaми проживaння твaрин, їх виснaженiстю та xворобливим фiзичним стaном. Вимaгаємо кaтегорично заборонити розміщення та діяльність переcувних звіринців, переcувних зоопaрків та переcувних вистaвок диких твaрин, як того вимaгає діючий Зaкон України, – обурюється жінка.

Підтримати петицію на сайті міськради можна  до 16 листопада. Нагадаємо, для того, щоб можливість втілення ініціативи розглянули чиновники – потрібно зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews