Рівненським мастифам таки доведеться переїхати (Фото, відео)

14.11.2017 20:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Скаргу Юрія Бойка про скасування рішення суду про знесення розплідника тибетських мастифів суд не задовільнив. Судове засідання, на якому розглядалася зустрічна скарга підприємця проти міської ради, відбулося 13 листопада.

null
Фото зі сторінки Національного корпусу Рівненщина у Фейсбук

Юрій Бойко подав зустрічний позов, аби скасувати заочне рішення суду про знесення розплідника собак. У Рівненській міській раді заявляють, що у пана Бойка немає підстав просити скасування рішення. Суд, вислухавши обидві сторони, відхилив заяву Юрія Бойка. Підприємця зобов’язали знести розплідника собак, і таким чином звільнити самовільно зайняту територію, що за адресою вул. Данила Галицького, 25.

null
Фото зі сторінки Національного корпусу Рівненщина у Фейсбук

Виконавча служба вже не один раз приїжджала до розплідника, проте вивезти їх так і не змогла. Відповідної техніки для перевезення та нового місця проживання для тибетських маститів не знайшли. Як вирішуватимуть питання цього разу, наразі не відомо.

Детальніше у сюжеті журналістів Рівне 1:


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews