Оперативники затримали рівнянку за збут наркотиків

19.12.2017 11:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

18 грудня, на зупинці громадського транспорту  по вулиці Соборна, оперативники управління протидії наркозлочинностівикрили 43-річну жительку обласного центру, яка  збула марихуану за 150 гривень.

Поліцейські вилучили у зловмисниці виручені за продаж п’яти грамів наркотиків кошти. Крім того, в ході огляду в жінки виявили два пакети з речовиною, схожою на метамфетамін. Все вилучене направлено на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

«За фактом збуту та зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309, частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області Олександр Зеленков. — Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання».

У подальшому, в ході проведення оперативних заходів, близько 19 години на вулиці Макарова поліцейські управління протидії наркозлочинністі виявили у 50-річного місцевого мешканця шість пакетиків з марихуаною вагою понад 25 грамів.

За фактом зберігання наркотиків поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на три роки.

за матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews