Перші рішення Демидівської селищної ради – про кадри, бюджет і харчування в дитсадках

18.01.2018 20:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Євген Цимбалюк

Як відомо, 29 жовтня 2017 року відбулися перші вибори в Демидівській об’єднаній територіальній громаді, до якої, окрім Демидівки, сіл Вербенської, Глибокодолинської, Ільпибоцької, Княгининської, Рогізненської, Рудківської, Хрінницької сільрад Демидівського району, увійшли також села Пляшева, Острів, Солонів із сусіднього Радивилівського району. Тоді очільником громади було обрано лікаря Віктора Іщука, а раду поповнили 26 новообраних депутатів.

null
 Фото надане автором

Наразі після організаційної підготовки проведено першу сесію Демидівської селищної ради (на фото). Найбільш тривалим під час сесії було питання затвердження заступника селищного голови. Селищний голова Віктор Іщук запропонував кандидатуру Сергія Герука, помічника народного депутата України. Під час голосування Сергій Герук набрав необхідну кількість депутатських голосів, аби зайняти цю посаду.

 Прийнято також штатну структуру селищної ради, яку розробили з урахуванням рекомендацій фахівців Офісу реформ Рівненської області. Загальна чисельність працівників становитиме 76 осіб.

Обговорили депутати й  питання харчування пільгових категорій дітей у шкільних і дошкільних навчальних закладах. Зійшлися на тому, що діти з соціально незахищених категорій матимуть можливість безкоштовно харчуватись за рахунок селищного бюджету.

 Завершальним питанням сесії стало надання військовослужбовцеві із села Вербень матеріальної допомоги.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews