Дитина, яка потрапила у смертельну ДТП поблизу Рівного, потребує допомоги

24.02.2019 08:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У п'ятницю, 22 лютого, неподалік Рівного у селі Грушвиця на міжнародній автотрасі «Київ-Чоп» трапилася страшна ДТП, у якій загинула майже ціла родина.
 
В автомобіль "Daewoo Sens", який їхав в напрямку Рівного, на швидкості врізався лоб у лоб позашляховик "Porsche Cayenne", який рухався в бік Львова. За попередньою інформацією, "Порше" занесло на слизькій дорозі, відтак його 34-річна водійка, мешканка міста Дніпра, не впоралася з кермуванням і допустила лобове зіткнення з зустрічним автомобілем.

У салоні "Деу" перебувала 30-річна жінка зі своєю 5-річною донечкою Кароліною та батьками - 55-річним батьком, який перебував за кермом, та 53-річною мамою. Усі вони - мешканці села Голосковичі Львівської області. Вони саме везли дівчинку на обстеження у лікарню, адже в неї були проблеми зі здоров'ям.

Внаслідок цієї ДТП дідусь та бабуся Каролінки загинули одразу на місці пригоди, а її мама померла вже у лікарні. Сама ж дівчинка наразі перебуває у реанімації Рівненської міської лікарні у важкому стані - їй провели операцію та видалили селезінку. Також в неї перелом руки та ноги. У дівчинки також ще є братик.

Для родини Кароліни це непоправне горе - втратити одразу трьох рідних людей. Крім цього, на те, аби врятувати дівчинку, щодня потрібні немалі кошти. Тому родичі звертаються до усіх небайдужих допомогти фінансово батькові потерпілої дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку: 5168 7573 5754 2853 (Фундига Андріана Василівна).

До слова, за результатами медичного освідування, водійка "Порше" була тверезою. Слідство триваэ, справу взято під контроль прокуратури області.

За матеріалами https://ritm.tv/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews